Daily 4x4

EEN VOLLEDIG GAMMA VOERTUIGEN VOOR ALLE TERREINEN

Het enige lichte bedrijfsvoertuig dat gebouwd is als een vrachtwagen met een stevig dragend chassis en hoogwaardige vering, uitstekend aan te passen aan een grote verscheidenheid aan missies. Met de Daily 4x4 bestelwagen is geen plaats meer buiten bereik. Kies de juiste IVECO Daily 4x4 bestelwagen uit het dubbele aanbod van all-road en off-road versies om gemakkelijk te kunnen werken op de zwaarste terreinen of op harde en onverharde wegen.

​​AL DE KRACHT DIE NODIG IS VOOR ELKE MISSIE

Aangedreven door de F1C Euro VI-D 3.0 liter motor met een vermogen van 180 pk en een koppel van 430 Nm kan de Daily 4x4 elke missie op alle terreinen met gemak volbrengen. De Daily 4x4 voldoet aan de Euro VI-D Heavy Duty Homologatie en is meer dan alleen een voertuig voor afgelegen gebieden.

MEERDERE FUNCTIES VOOR PROFESSIONELE TOEPASSINGEN

Dankzij de hoge- en lage verhoudingen in de tussenbak heeft de Daily 4x4 12 versnellingen, met de Hi-Matic 8-traps automaat maar liefst 16 versnellingen. Zo is uw Daily 4x4 bedrijfswagen geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van een éénvoudige kipper tot een sneeuwploeg of open laadbak. De Daily 4x4 biedt een uitgebreide reeks functies voor specifieke off-road toepassingen.

Download hier de Brochure - Daily 4x4

 

Dit voertuig in jouw bedrijf?

Contacteer ons salesteam voor meer informatie,