Daily Trekker

DE DAILY TREKKER

De Daily Trekker combineert een hogere transportcapaciteit die u maximale productiviteit zal bieden met wendbaarheid, kracht en zuinigheid, en voldoet aan alle transportvereisten.

De Daily Trekker is een kampioen op het gebied van betrouwbaarheid en robuustheid. Het is een voertuig dat wendbaarheid biedt in de stad en tegelijkertijd hoge laadcapaciteit heeft. Al deze factoren dragen bij tot een buitengewone productiviteit. Bovendien is de Daily Trekker uitgerust met alles wat nodig is om alle missies op een milieuvriendelijke, kosteneffectieve, veilige én comfortabele manier te kunnen uitvoeren.

DE DAILY BE-TREKKER

DE VOORDELEN

De nieuwe Daily Trekker biedt de prestaties en het comfort van een auto, maar het nuttige laadvermogen van een vrachtwagen. Een BE-Trekker heeft alleen een cabine en een koppelschotel om een aanhangwagen (BE-trailer) aan te koppelen. De BE-combinaties onderscheiden zich zo van gewone bestelwagens met een trekhaak, zoals de Daily Bestelwagen, waar een aanhangwagen van maximaal 3.500kg aan gekoppeld kan worden.

De basisuitrusting van de Daily Trekker is gebaseerd op de Daily Chassis-Cabine of dubbele cabine versies met een stalen subframe en een koppelschotel. De Daily Trekker is uitgerust met een pneumatisch remsysteem om de trailer veilig te remmen.

Op maat gemaakt

​Elke Daily BE-trekker wordt op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de trekker en aanhanger worden aangepast naar uw specifieke eisen. Hiervoor werken wij samen met bekende op-/ombouwers die de juiste kennis en ervaring hebben. 

Door het laadvermogen te maximaliseren, is de Daily Trekker ideaal voor het vervoer van vee, machines, auto's en groot-volumetransport. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

BRUTOGEWICHT VAN HET VOERTUIG

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Met een BE-rijbewijs behaald voor 2013 mag het totaal gewicht van de BE-combinatie maximaal 8,7 ton zijn. Met een BE-rijbewijs behaald vanaf 2013 mag het totaal gewicht van de BE-combinatie maximaal 7,0 ton zijn. Hoeveel u mee kunt nemen is afhankelijk van het eigen gewicht van het voertuig en de oplegger, bijvoorbeeld of u een enkele of dubbele cabine heeft.

DE DAILY BE-TREKKER

MOTORISATIES

De 2.3 en 3.0 liter-motoren zijn bijzonder soepel, waarbij het maximale koppel al bij lage toerentallen beschikbaar wordt en daarna over een breed toerenbereik constant blijft. Het voertuig biedt daardoor voor alle type opdrachten optimale prestaties. De grote betrouwbaarheid en de vlotte toegankelijkheid tot onderdelen die regelmatig moeten worden geïnspecteerd zorgen voor kortere stilstandtijden en lagere bedrijfskosten.

De Daily Trekker is o.a. beschikbaar met de krachtigste viercilinder dieselmotor op de markt: de 210 pk sterke 3.0 liter-motor met een maximaal koppel van 470 Nm.

Daarnaast is hij ook verkrijgbaar met een duurzame 136 pk 3.0 liter Natural Power-motor, die emissieniveaus haalt die veel lager liggen dan de waarden die door de standaarden worden opgelegd.

2,3-liter Light Duty

 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 116 Pk / 86 kW
  • 136 Pk / 100 kW
  • 156 Pk / 116 kW

2,3-liter Heavy Duty

 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 136 Pk / 100 kW
  • 156 Pk / 116 kW

3,0-liter Heavy Duty

 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 160 Pk / 119 kW
  • 180 Pk / 132 kW
  • 210 Pk / 156 kW

3,0-liter CNG

 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 136 Pk / 100 kW

MEER COMFORT EN VEILIGHEID MET DE HI-MATIC

Blijf gefocust op het verkeer en de rijomstandigheden terwijl de HI-MATIC, de eerste automatische 8-versnellingsbak, de rest voor zijn rekening neemt.
Geniet van prestaties, efficiëntie en comfortvoordelen van de Daily HI-MATIC in combinatie met de duurzaamheid en lage TCO van de Natural Power-technologie van IVECO.

IVECO NEW DAILY TREKKER

Daily Brochure chassis cabine

Bekijk de brochure van de Daily Chassis-cabine voor meer informatie over standaard mogelijkheden voor uw Daily Trekker.

 

Dit voertuig in jouw bedrijf?

Contacteer ons salesteam voor meer informatie,