Daily Bestelwagen

HET BEDRIJFSVOERTUIG DAT UW ZAKELIJK PERSPECTIEF VERANDERT

Zoveel meer dan een bedrijfsvoertuig. De New Daily bestelwagen is ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen.

Met de New Daily bestelwagen staat de technologie ten dienste van de chauffeur: wanneer u het grootste deel van uw werkdag achter het stuur zit, wilt u dat uw leef- en rijervaring aan boord ongeëvenaard is. In de loop van zijn 40-jarige geschiedenis heeft de Daily zich voortdurend verbeterd, waardoor uw rijervaring en beleving tot het hoogste niveau in de branche is gebracht.

Bestelwagen - weg

De New Daily bestelwagen omarmt de connectiviteit om een nieuwe wereld van zeer gepersonaliseerde diensten aan te bieden, precies afgestemd op uw gebruik van het voertuig en uw behoeften.

Het is uw complete transportoplossing, op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Heel veel ruimte voor uw bedrijf

Bestelwagen - stad

DE PERFECTE BEDRIJFSWAGEN​ VOOR IEDERE MISSIE

​De Daily bestelwagen is de meest veelzijdige bedrijfswagen in zijn klasse. Wat uw missie ook is - of het nu gaat om stedelijke multi-stop leveringen zoals pakket- of koeriersdiensten, of zwaardere transportmissies zoals het verhuizen van meubilair - u kunt de Daily aanpassen aan uw operationele en zakelijke behoeften.


GEBOUWD OM TE BLIJVEN

Een groter laadvermogen met de krachtige voorwielophanging, die de maximaal toelaatbare belasting verhoogt. Bij de 3.5-tons modellen met de lichtere, sterke QUAD-LEAF-vering kunt u rekenen op een maximale voorasbelasting tot 1900 kg of zelfs meer, tot 2700 kg, als u kiest voor een tweewielig model met QUAD-TOR-vering.

Het meest complete gamma van 3,5 tot 7,2 ton maximum toegelaten massa en laadvermogens tot 4,3 ton.

Met de ruime keuze uit 3 verschillende wielbasissen, 5 verschillende laadvloerlengtes, 3 verschillende dakhoogtes en volumes van 7,3 tot 19,6 m³ configureren wij dé bestelwagen op maat voor u.

Belaad uw Daily elke dag tot zijn maximale capaciteit, jaar na jaar, wetende dat u er op kunt vertrouwen dat elke taak voltooid wordt.

Profiteer van de kracht van het enige bedrijfsvoertuig met een solide, stalen truckchassis, tot 5 mm dik.

Daily bestelwagen External 360°

Duurzaamheid en winstgevendheid voor uw bedrijf

Bestelwagen - snelweg

​​​TOT 10% BRANDSTOFBESPARING MET DE DAGELIJKSE HOGE-EFFICIËNTIEFUNCTIE VAN HET SYSTEEM
​De motoren van de New Daily onderscheiden zich door hun brandstofefficiëntie, dankzij de introductie van functies zoals de nieuwe Elektronisch gestuurde Variabele Geometrie Turbine, de exclusieve klasse A Super Eco Low Rolling banden - speciaal ontworpen voor de Daily - en het Start & Stop systeem.

​TOT 10% BESPARING OP ONDERHOUDSKOSTEN
Productverbeteringen en langere olieverversingsintervallen leveren aanzienlijke besparingen op tot wel 10% van de onderhoudskosten in stedelijke missies.​

TOPPRESTATIES IN ELKE MISSIE
De Daily bestelwagen staat bekend om zijn uitgebreide motorprogramma en is de enige in de markt die twee motoren aanbiedt die geoptimaliseerd zijn voor topprestaties voor elke missie.​

Aanbod Motoren

2,3-liter Light Duty
 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 116 Pk / 86 kW
  • 136 Pk / 100 kW
  • 156 Pk / 116 kW
2,3-liter Heavy Duty
 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 136 Pk / 100 kW
  • 156 Pk / 116 kW
3,0-liter Heavy Duty
 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 160 Pk / 119 kW
  • 180 Pk / 132 kW
  • 210 Pk / 156 kW
3,0-liter CNG
 • Beschikbaar in volgende vermogens
  • 136 Pk / 100 kW

MEER COMFORT EN VEILIGHEID MET DE HI-MATIC

Blijf gefocust op het verkeer en de rijomstandigheden terwijl de HI-MATIC, de eerste automatische 8-versnellingsbak, de rest voor zijn rekening neemt.
Geniet van prestaties, efficiëntie en comfortvoordelen van de Daily HI-MATIC in combinatie met de duurzaamheid en lage TCO van de Natural Power-technologie van IVECO.

GENIET VAN VEILIG EN ONTSPANNEN RIJDEN

Geavanceerde Rij-assistentiesystemen

CONCENTREER JE OP JE WERK IN ALLE VEILIGHEID MET VOLGENDE VEILIGHEIDSSYSTEMEN 
 • Advanced emergency braking system
  • City Brake Pro: AEBS en City Brake PRO zorgen voor absolute veiligheid door een mogelijke botsing te detecteren en autonoom te remmen. In druk verkeer worden aanrijdingen vermeden bij lage snelheden vanaf 5 km/u.
 • Queue assist
  • In de file of de spits kunt u met een simpele druk op de knop de Queue Assist activeren. Hiermee behoort de filestress tot het verleden!
 • Adaptie cruise control
  • Automatische snelheidsaanpassing om een veilige afstand te bewaren met uw voorligger
 • Proactieve lane keeping assist
  • Blijf op je rijstrook met het Proactive Lane Keeping Assist-systeem, dat je voorzichtig terug naar het midden van de rijstrook stuurt indien u afwijkt.
 • Crosswind assist
  • De sensoren activeren de remmen aan de kant van de auto die door de wind wordt geraakt, waardoor de stabiliteit en uw veiligheid worden gewaarborgd.
 • Hill descent & Traction plus
  • De Hill Descent Control (HDC) houdt een constante snelheid aan op lange afdalingen en de Traction Plus helpt bij situaties waar u lage grip heeft.

Verbeterde connectiviteit en services

Bestelwagen - Connectivity

​​​Op de Daily is connectiviteit veel meer dan het gebruik van uw mobiele apparaat aan boord. Het maakt een hele reeks services mogelijk die ons in staat stellen om uw bedrijf proactiever en effectiever te ondersteunen. Hierdoor worden stilstanden tot een minimum beperkt en uw productiviteit wordt gemaximaliseerd.      

Verbeterde uptime door het voertuig in direct contact te brengen met de IVECO-specialisten die realtime gegevens ontvangen, diagnoses kunnen stellen en mogelijke problemen identificeren voordat ze plaatsvinden. Door proactieve maatregelen te nemen kan downtime worden vermindert.

Gepersonaliseerde services die exact overeenkomen met het dagelijks gebruik wat betreft de realtime gegevens die u van uw Daily kunt ontvangen.

Optimaliseerde efficiëntie van uw Daily in real time via het MYDAILY-portaal door de prestaties, het brandstofverbruik en zelfs de exploitatie van het voertuig te analyseren.

Oplossingen voor wagenparkbeheer stellen u in staat om de kosten te verlagen dankzij een verbeterd voertuigvolgsysteem, vlootbenutting, rijgedrag, geavanceerde motordiagnoses en real-time kilometerrapportage

Bestelwagen - Brochure

Download hier de Brochure - Iveco Daily Bestelwagen

Dit voertuig in jouw bedrijf?

Contacteer ons salesteam voor meer informatie,