Iveco Bus

DAILY MINIBUS

Het minibusgamma, dat is steeds meer efficiëntie en een vernieuwd reis- en rijplezier.
De veelzijdigheid en de troeven van DAILY maken het mogelijk om te voldoen aan de behoeften van personenvervoer dankzij een complete range voertuigen tot 22 personen:

Daily Tourys: een compact voertuig voor toerisme
Daily Line: perfect voor interstedelijke wegen

De minibus verzekert een ergonomie en een comfort gelijkaardig aan die van een auto en biedt ook een breed scala aan oplossingen op het vlak van technologie en stijl die volledig toegesneden zijn op het comfort van de passagiers.

De nieuwe range minibussen beschikt over F1C 3.0L diesel en CNG-motoren. Om te voldoen aan de Euro VI-norm zijn de dieselmotoren uitgerust met SCR (Selective Catalytic Reduction), net zoals de rest van het aanbod aan bussen. Het systeem zorgt voor hoge prestaties en een verminderd brandstofverbruik.

STADSBUSSEN

Onze stadsbussen hebben verschillende lengtes, motoren en stoelen welke die kunnen voldoen aan de behoeften van de bedrijven en de gebruikers van het openbaar vervoer op vlak van toegankelijkheid, kosten en duurzaamheid, voor een betere mobiliteit.

INTERSTEDELIJKE BUSSEN

​Ontworpen voor interstedelijke ritten en schoolvervoer, CROSSWAY is een betrouwbare en universele harde werker waarvan de uitzonderlijke kwaliteiten ervoor hebben gezorgd dat dit het meest verkochte intercity-voertuig is in Europa.

Het nieuwe concept uitgevoerd door onze ontwerpers is een mix van een elegante en moderne look, rationele aanpak voor de kwaliteit en de behoeften van de klant evenals voor het onderhoud.

Ieder detail is zo ontworpen dat het de exploitatiekosten drukt: van de verschillende motoren tot een speciaal ontworpen carrosserie om onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden.

LED-technologie voor zowel interne als externe verlichting betekent dat het milieuvriendelijk is, een langere levensduur heeft en weinig elektriciteit verbruikt. Bagagecompartimenten onder de passagiersvloer zorgen voor heel veel ruimte, ook voor middellange afstanden.

REISBUSSEN​

Magelys en New Evadys delen dezelfde typische kenmerken van de IVECO BUS voertuigen :

•           Maximale aandacht voor het passagierscomfort en de veiligheid

•           Echte vereenvoudiging van de routine taken van de bestuurder

•           Optimalisatie van de beheerskosten

Dankzij hun geavanceerde technologieën combineren zowel Magelys and New Evadys elegantie en functionaliteit en maken ze van elke trip een onvergetelijke aangename ervaring.

Bied een hogere kwaliteit uw passagiers tijdens het reizen.

Verwelkom hen aan boord van de Magelys en de New Evadys !

 

Dit voertuig in jouw bedrijf?

Contacteer ons salesteam voor meer informatie,