T-Way

Iveco T-Way

De IVECO T-WAY is het ideale voertuig om de meest veeleisende missies in de meest extreme omstandigheden aan te pakken. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en comfort is hij ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en al uw verwachtingen op het gebied van productiviteit, laadvermogen en veiligheid te overtreffen. bovendien is hij, dankzij de legendarische sterkte van zijn chassis en componenten, gebouwd om extreme offroadopdrachten uit te voeren.

HI-TRACTION en geavanceerde engineering en technologische oplossingen zorgen voor consistent hoge perstaties in de meest veeleisende off-road toepassingen en in de meest ongunstige omgevingen.

De IVECO T-WAY tilt de ervaring aan boord naar een hoger niveau met een nieuwe cabine die is ontworpen rond de behoeften van de bestuurder en die de meest geavanceerde kenmerken van de nieuwe IVECO WAY-reeks integreert om een uiterst comfortabele en veilige omgeving te bieden. Innovatieve connectiviteitsfuncties maken de weg vrij voor een reeks diensten die zijn ontwikkeld om het leven van de bestuurder gemakkelijker te maken en de beschikbaarheid van het voertuig te maximaliseren.

De IVECO T-WAY, de meest betrouwbare en productieve zware truck in de bouwsector, is altijd opgewassen tegen de meest veeleisende uitdagingen. Niets kan de T-WAY tegenhouden.

NIEUW FUNCTIONEEL ONTWERP

De cabine is een volledig nieuw ontwerp met de nadruk op voorzieningen die het de bestuurder gemakkelijker maken om zijn dagelijkse taken uit te voeren. Bovendien vereenvoudigt het nieuwe ontwerp de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden waardoor onderdelen gemakkelijker kunnen worden vervangen. De layout van het chassis is volledig herzien zodat de carrosseriebouwers  het gemakkelijk kunnen aanpassen en opbouwen.

MOBILITEIT EN VEILIGHEID OP ELK TERREIN

De IVECO T-WAY bouwvrachtwagen heeft een brede waaier aan kenmerken en functionaliteiten waarmee u elk type opdracht feilloos kunt uitvoeren en een constant hoge productiviteit kunt garanderen op elk terrein en in alle omstandigheden. Hij voert uw missie efficiënt uit en zorgt voor de hoogste niveaus van veiligheid op de weg en off-road.

HI-TRONIX TRANSMISSIE MET OFF-ROAD CAPACITEITEN

Met de HI-TRONIX geautomatiseerde versnellingsbak met 16 versnellingen profiteert u van een reeks functies, waaronder de schommelmodus, Off-road-modus, kruipmodus en achteruitversnellig met 4 versnellingen om de zwaarste off-roadomstandigheden met gemak aan te pakken.

VERBETERINGEN IN REMPRESTATIES EN VEILIGHEID

De nieuwe architectuur van het noodremsysteem (EBS) en de schijfremmen op alle wielen hebben de prestaties van het voertuig en bijgevolg de veiligheid van de bestuurder, het voertuig en de andere weggebruikers aanzienlijk verbeterd.

HI-TRACTION: WAT IS HET?

Het HI-TRACTION-systeem wordt automatisch geactiveerd om indien nodig extra hydraulische tractie aan de voorzijde te leveren en om te voorkomen dat de achteras op gladde oppervlakken doorslipt. Het biedt alle voordelen van vierwielaandrijving in termen van grip, wendbaarheid en rijveiligheid.

HI-TRACTION: HOE HET WERKT

Het HI-TRACTION-systeem kan handmatig worden geactiveerd met een knop in de cabine, die schakelt tussen de modi "Inactief" en "Klaar voor inschakeling".

Het systeem draait op de achtergrond en is klaar om in te schakelen wanneer nodig.

Indien nodig, schakelt het systeem automatisch over naar de "Actieve" modus en zorgt voor voorwielaandrijving in geval van slip van de achteras.

Het systeem is gedeactiveerd wanneer:

De bestuurder op de knop drukt in de cabine.

Het voertuig terugkeert naar de normale rij- en snelheidsomstandigheden.

De olietemperatuur in het hydraulische systeem de 90°C overschrijdt.

De Boost-modus wordt geactiveerd bij elke staande start (van 0 tot 3 km/u) om de tractie te verbeteren en de slijtage van de koppeling te verminderen.

 

Dit voertuig in jouw bedrijf?

Contacteer ons salesteam voor meer informatie,