Service

Iveco Gregoor Trucks, klantgerichte en persoonlijke service

Service is een sleutelwoord bij Gregoor Trucks. Dankzij ons ploegensysteem kunt u bij ons van ’s morgens 7 uur tot 21 uur ’s avonds en op zaterdagen tot ’s middags terecht. Autopech? Geen probleem, u belt eenvoudigweg onze 24 On Road Services op. Met onze compleet uitgeruste interventiewagen zijn we meteen tot bij u, ongeacht welk uur of welke dag en of u nu in het binnen- of buitenland bent.

Opleggers, aanhangwagens, trucks, Gregoor Trucks onderhoudt uw volledige wagenpark

Op bedrijfsvoertuigen moet u kunnen rekenen. Pech onderweg, goederen die niet tijdig toekomen, een gemiste afspraak … het kan u een pak tijd, geld en zelfs klanten kosten. Problemen die u kunt voorkomen door een correct preventief onderhoud. Een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de bedrijfsvoertuigen en garandeert betere prestaties. Zo blijft uw investering maximaal renderen. Met een betrouwbaar bedrijfsvoertuig bent u bovendien veilig onderweg.

Bij ons ervaren team techniekers is uw bedrijfsvoertuig in goede handen. Zij gebruiken de IVECO-onderhoudsschema’s als leidraad en kennen de geschiedenis van uw voertuig door en door.

Elk onderhoud en elke reparatie wordt met de kilometerstand in het persoonlijke computerdossier van uw bedrijfsvoertuig opgenomen.

Wij onderhouden bovendien uw volledig wagenpark, ongeacht het merk. Uw opleggers, aanhangwagens, hydraulische installaties, stuk voor stuk zijn ze bij Gregoor Trucks in goede handen.

Snelservice en een ruime voorraad wisselstukken

U wil uw voertuig natuurlijk zo snel mogelijk terug op de baan. Bij een kleine smeerbeurt geniet u van onze snelservice.

Wisselstukken nodig? We hebben een ruime voorraad wisselstukken in huis en via een permanente verbinding met het centrale IVECO-magazijn kunnen we eventuele ontbrekende wisselstukken ’s nachts al laten leveren.

Speciale wensen? U kunt voor elke wagen een gepaste reparatie- of onderhoudsovereenkomst afsluiten.

U merkt het, met Gregoor Trucks als partner, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij staan u bij, de hele weg lang!

Juiste diagnoses, snelle oplossingen

Alles begint met de juiste analyse van een defect. Daarom beschikken wij in onze garages over moderne diagnose-apparatuur. Een juiste diagnose bespaart u en ons veel tijd en kosten.

Wij investeren constant in nieuwe apparatuur om nog beter en sneller technische problemen op te sporen. Met resultaat. Ons paradepaardje is een vermogensbank, waarmee we in een mum van tijd de prestaties van een motor tot 1000 pk in een diagram kunnen weergeven. Ook onze remmentestbank en het EASY (Electronic Advanced) System behoren tot onze meest gebruikte diagnosetoestellen en zijn onmisbaar om snel technische defecten op te lossen.

Ombouw, opbouw, laadbakken of laadkleppen, steeds kwalitatief maatwerk

Of het nu gaat over het ombouwen en inrichten van een bestelwagen, het opbouwen van open of gesloten laadbakken, een opbouw in glas, het monteren van laadkleppen, de fabricage van bagagerekken of het aanpassen van hydraulische installaties, Gregoor Trucks levert steeds kwalitatief maatwerk.

Wanneer we een specifieke opbouw moeten uitbesteden, waken we er steeds over dat onze partners een correcte service verlenen zodat wij een perfecte eindkwaliteit kunnen garanderen.

Dat verstaan wij onder maatwerk en klantgerichte service.

De Gregoor-service, overal gekend