Verhuur

Gregoor Renting, verhuur bedrijfsvoertuigen op korte of lange termijn

Als u op zoek bent naar een tijdelijk bedrijfsvoertuig dat maximaal rendeert en perfect past bij uw transportbehoeften, kies dan Gregoor Renting als partner. Wij staan u bij tijdens piekperiodes of wanneer u voor een korte of langere termijn een bedrijfsvoertuig wil huren.

Flexibele financiële en operationele huurformules

In overleg kunnen wij de ideale huurformule voor u samenstellen. Diverse huurformules zijn bespreekbaar qua looptijd en qua samenstelling. Gaande van financiële renting tot de meest complete huurcontracten. U kiest de beste huurformule voor uw bedrijf. Maak snel een afspraak met ons salesteam zodat we een voorstel kunnen uitwerken gebaseerd op uw specifieke wensen.

De meest complete huurcontracten

De meest complete huurcontracten omvatten burgerlijke aansprakelijkheid, omnium, wegenbelasting, eurovignet, reparatie, onderhoud en normale bandenslijtage.

Bij trekkers is er een BA-verzekering voor de combinatie en een omnium voor de trekker. Onze algemene en bijzondere huurvoorwaarden vindt u op elk huurcontract. Brandstof en kilometerheffing is niet inbegrepen in de huurprijs. Alternatieve huurformules zijn op aanvraag.

2 vestigingen, flexibele openingsuren

De bedrijfsvoertuigen van Gregoor Renting kunnen via de twee Gregoor vestigingen gehuurd worden. Hierdoor kan u genieten van onze flexibele openingsuren om een bedrijfsvoertuig op te halen en terug te brengen. U kan bij ons terecht op werkdagen van 7 uur ’s morgens tot 21 uur ’s avonds en op zaterdagvoormiddag van 7 tot 12 uur