Missie

Missie

Iveco Gregoor Trucks, persoonlijke service, altijd en overal

Bedrijfsvoertuigen moeten rijden en renderen. U wilt uw bedrijfsvoertuigen dan ook zo weinig mogelijk missen. In samenspraak met u plannen wijonderhouds- en servicebeurten op een voor u gepast moment.

Service van 7 tot 21 uur, op zaterdag tot 's middags

Service is een sleutelwoord in onze garage. Dankzij ons ploegensysteem kunt u bij ons van 's morgens 7 uur tot 21 uur 's avonds terecht, en op zaterdag tot 's middags.

Snelle reparatie, onderhoud of kleine herstelling

U hoeft niet te vrezen dat uw voertuig voor een kleine herstelling enkele dagen uit roulatie verdwijnt. Onze teams zorgen voor een vlotte reparatie, een supersnelle onderhoudsbeurt en korte doorlooptijden. Onze servicemedewerkers zijn vakspecialisten die hun job door en door kennen, flexibele teamspelers die u de beste service leveren.

24 On Road Services met interventiewagens

Staat u naast de weg met pech? Geen nood, u belt gewoon onze 24 On Road Services. Met onze compleet uitgeruste interventiewagens zijn we meteen op weg. U kunt op ons rekenen dag en nacht en we lossen het probleem ter plekke op.

Iveco-bijstand en -service overal in Europa

U zat net in het buitenland? Door het Europese Iveco-netwerk kunt u overal in Europa op bijstand en service rekenen van de dichtstbijzijnde IVECO-werkplaats.

Dat verstaan wij onder persoonlijke service.