Over ons

Iveco Gregoor Trucks, klantgerichte service, de motor van groei

"We begonnen heel bescheiden in 1968 met een garage in Balen-Schoor. Vier jaar later namen we een garage over in Balen-Rosselaar. Dit project groeide al snel uit tot een heus agentschap van OM-bedrijfsvoertuigen.

Een professionele aanpak, een sterke service, een snelle groei

Onze professionele aanpak, onze 24 uursklantenservice en sterke betrokkenheid bij klanten wierpen vruchten af: we groeiden snel en spitsten ons met succes toe op de markt van bedrijfsvoertuigen. Een sector waarin je niet kan stilstaan. In 1980 was het door onze continue expansie dan ook de hoogste tijd om te verhuizen naar een nieuw garagecomplex op de industriezone Mol 1 in Balen.

In 1984 werden we officiële dealer van het Europese vrachtwagenmerk Iveco. Steeds meer klanten uit een steeds ruimere regio vonden de weg naar Garage Gregoor. Om een optimale service te blijven verlenen in een steeds ruimere regio, openden we in 1993 een tweede vestiging, Gregoor Trucks, in Herentals.


 

Gregoor Renting, korte- en langetermijnverhuur én huurkoop

Om optimaal in te spelen op de groeiende markt van korte- en langetermijnverhuur én huurkoop, hebben we in 1998 in Herentals onze verhuurfirma Gregoor Renting opgericht.

Gregoor Trucks, dé Iveco-dealer in de Benelux

In 2006 werden onze beide vestigingen, in Balen en Herentals, grondig uitgebreid. In 2013 investeerden we fors in een volledig nieuwe werkplaats en een commercieel gebouw om onze service te blijven garanderen. Samen met ons netwerk van subdealers profileren we ons bedrijf vandaag dan ook als dé Iveco-dealer in de Benelux. Het resultaat van onze gedrevenheid, de enthousiaste inzet van een team bekwame medewerkers en vooral ook van de service en betrouwbaarheid die we aan onze klanten bieden."